Seneste projekter


...og lidt af det vi har bygget gennem tiden

Tømrerarbejde | Køkken m.v.
Tømrerarbejde | Køkken m.v.
Tømrerarbejde | Køkken m.v.

Terrasser, facadebeklædning m.m.

Dette sommerhus fik nye terrasser, facader og lævægge med afskærmet udebad. Indvendigt fik det nyt køkken, badeværelse og vægbeklædning der matchede den udendørs arkitektur. 

Nybygget sommerhus

Dette sommerhus med moderne snit og spændende former har vi tegnet og bygget fra grunden. Der er store træterrasser og masser af smukt træ både inde og ude. Af særlige ting kan nævnes klimastyrede vinduer, sauna og brændefyret vildmarksbad.

Renovering af sommerhus

Dette smukke gamle sommerhus fra 1924 har vi givet en større renovering både indvendigt og udvendigt. Nye facader, døre og vinduer, nyt køkken, ændring af indvendige vægge og tilbygning af annekser og træterrasser...

Ombygning af sommerhus

Et mindre sommerhus fra 1950'erne gav vi en tilbygning, store træterrasser, ny facadebeklædning samt udendørs spa og en generel make-over så det fremstod som bygget i 2021. 

Nyt køkken og meget mere

Et sommerhus fra 1970'erne fik nyt snedkerkøkken med zinc bordplade og smedejernshylder foroven — alt sammen lavet på stedet. Derudover blev vægge lagt ned, nye bygget og stedet fik en generel renovering.  

Lille træterrasse i Tisvilde

For denne kunde i Tisvildeleje byggede vi en lille træterrasse i brunimprægnerede brædder med fordækt skruning.

Tilbygning Sommerhus

Et sommerhus på 46m2 i Vejby Strand fik lavet en tilbygning på 37m2 med tre nye værelser. Den eksisterende del blev bygget om med nyt køkken, nye gulve, terrassedøre, nyt tagpaptag og meget mere.